Editor choice

Casa eleganta cu arhitectura clasica potrivita pentru o familie cu 3 membri

Schimbarile sociale din ultima perioada au facut ca tot mai multe familii sa isi doreasca o casa care sa le permita locuirea confortabila beneficiind de intimitate precum si de spatiu exterior. Dupa criza declansata de infectia cu covid -19 multe parsoane care pana acum au locuit la bloc au inceput sa caute solutii pentru a locui la casa pe pamant in marile orase sau in mediul rural.

Costurile de acizitie a terenurilor precum si costurile de constructie a casei nefind de neglijat au determinat cautarea unor solutii cat mai accesibile financiar. Astfel casele de dimensiuni mici, dar care sa ofere tot odata confortul necesar unei famili formate din trei membri au ajuns la mare cautare.

Astazi va prezentam proiectul unei case cochete care se poate construi cu un buget rezonabil pretabila pentru terenurile mai putin ofertante din punct de vedere al suprafetei si tot idata capabila sa ofere atat intimiatea si confortul dorit cat si posibilitatea de a petrece timp impreuna cu cei dragi.

Proiectata cu un singur etaj casa dispune de 2 dormitoare, living, dinning, bucatarie si o baie, precum si un spatiu exterior situat in spate ce poate fi folosit ca o mica terasa pe care sa savurati cafea in diminetile insorite.

Arhitectura exterioara executata cu placari de piatra falsa da casei un aspect romantic si elegant specific caselor traditionale.

Zona de familie constituita din living si dinning reprezinta un spatiu deosebit, foarte bine iluminat de ferestrele amplasate atat pe fatada casei cat si pe peretele lateral. Arhitectura poate fi usor modificata in functie de posibilitatile oferite de teren, renuntarea la ferestrele laterale nefiind o problema. Faptul ca este proiectata pe un sistem de tip open space casa asigura o buna iluminare chiar si in absenta ferestrei laterale.

Spatiile interioare au fost gandite astfel incat suprafata casei sa fie utilizata la maxim. Dormitoarele sunt suficient de spatioase pentru a asigura confortul necasar, iar baie a fost gandita astfel incat sa permita amplasarea tuturor elementelor necesara.

Depo Casa - Ideii  de Proiecte, Amenajari, Design si Renovare
Logo
Shopping cart