Casa impunatoare cu o suprafata generoasa, 3 dormitoare, 3 baii, living bucatarie, birou si garaj

Spatiile generaose reprezinta un avantaj incontestabil al unei case fiind de natura sa asigure o locuire confortabila si pretabila unei famili mai numeroase. Intimitatea reprzinta un element important in viata unei familii astfel ca atunci cand numarul de mebri este de minim 3 modul in care spatiul este distribuit devine foarte important.

O locuinta care sa permita atat intimitate cat si posibilitatea de a petrece timp cu cei dragi este fara doar si poate un obiectiv pe care toti cei care se apuca de constructia unei case trebuie sa il ia in calcul.

Dispusa pe doua nivele case pe care o prezentam astazi raspunde toturor nevoilor fiind prevazuta cu 3 dormitoare, 3 bai, birou ce poate fi si el transformat in dormitor, precum si un living spatios.

Spatiile largi ale interiorului au fost completate cu un garaj construit astfel incat acesta sa poata servii si drept terasa, un loc minunat pentru momentele de tihna in care puteti servii masa, savura o cafea sau pur si simplu privii orizontul.

Gandita pentru constructia pe terenuri generoase case este foarte potrivita si se preteza de minune mai ales in cazul celor care dispun de terenuri unde se poate amenaja o curte incapatoare.

Interioarele au fost proiectate astfel incat spatiul sa fie foarte bine utilizat, iar locuinta sa dispuna in integralitate de cat mai multa lumina naturala. La parter principalale elemente sun reprezentate de un living generos ce comunica cu bucataria, un birou, o baie.

La etaj gasim 3 dormitoare spatioase si doua bai ce asigura atat de mult dorita intimitate a dormitorului matrimonial gandit ca un spatiu generos de nu mai putin de 25 mp si acces direct la baia proprie si ea gandita ca o zona spatioase su o suprafata de 6 mp..

Depo Casa - Ideii  de Proiecte, Amenajari, Design si Renovare
Logo
Shopping cart